Petikan Babak Eksklusif Batman v Superman!

461

Written by:

Babak dari video di bawah ini merupakan lanjutan dari potongan babak “..dia yang bawa perang itu kepada kita (..he brought the war to us)” yang kerap kali dipertontonkan dalam treler-treler Batman v Superman: Dawn of Justice sebelum ini.

Dalam babak ini, Bruce Wayne/Batman mengadu kepada Alfred bahawa ancaman Superman dalam filem Man of Steel (2013) lebih dua tahun lalu bakal mengundang bencana dan malapetaka lebih besar sekiranya tidak dibendung.

Sebagai bonus sekiranya anda dengar betul, ada audio dua saat dalam video ini sengaja disenyapkan. Adakah ini berkemungkinan besar bagi mengelakkan spoiler? Bincangkan.

Last modified: March 17, 2016

One Response to " Petikan Babak Eksklusif Batman v Superman! "

  1. Firdaus says:

    takde apa lah… klu perasan dialog yg senyap tu Batman cakap… “How many good person are left” maybe waktu encoded tu audio dier sangkut, tp xde apa2 spoiler pun, dier tersenyap je x sampai 2 saat pun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *